AANBOD

WANDELCONSULTEN


Wil je in beweging komen? Niet alleen mentaal, maar ook fysiek? Bij wandelcoaching gaan we je vraagstukken (op persoonlijk gebied, carrièrevlak,...) in de buitenlucht aanpakken. Frisse buitenlucht en nieuwe perspectieven opzoeken! Heb je je wandelschoenen al aan?

MINDFUL WANDELEN


Even een versnelling terugschakelen en bewust genieten van wat de buitenomgeving je te bieden heeft? Met mijn boek 'Op stap op zak' leer je verschillende manieren om je wandeling anders te beleven, en vooral: in het hier en het nu blijven.

LOOPBAANCOACHING

Bij opstapmetken kan jeterecht voor loopbaanbegeleiding via loopbaancheques. Dat zijn cheques die je door de Vlaamse overheid worden toegekend, mits je aan de nodige voorwaarden voldoet. Eén cheque kost je €45, waarmee je 4 uur loopbaanbegeleiding mag volgen.

JOBCOACHING


Solliciteren kan best eng zijn. Er komt dan ook veel bij kijken: een CV opstellen, een motivatiebrief schrijven, een LinkedIn-profiel aanmaken en aanpassen,... En dan is er misschien nog wel het spannendste gedeelte: het sollicitatiegesprek. Zie je even door de bomen het bos niet meer? Graag help ik je hierbij verder!

NIET GEVONDEN WAT JE ZOEKT?