TARIEVEN

WANDELCONSULTEN


1,5 uur/ individuele sessie

Wil je in beweging komen? Niet alleen mentaal, maar ook fysiek? Bij wandelcoaching gaan we je vraagstukken (op persoonlijk gebied, carrièrevlak,...) in de buitenlucht aanpakken. Frisse buitenlucht en nieuwe perspectieven opzoeken! Heb je je wandelschoenen al aan?

€75 /Sessie

Gedeeltelijke terugbetaling via je ziekenfonds mogelijk!

LOOPBAANCOACHING


4 uur/cheque

Ook voor loopbaanbegeleiding kan je terecht bij opstapmetken, via loopbaancheques. Dat zijn cheques die je door de Vlaamse overheid worden toegekend. Eén cheque kost je €40, waarmee je 4 uur loopbaanbegeleiding kan volgen.

€40 /cheque

MINDFUL WANDELEN


1 uur in groep

Even een versnelling terugschakelen en bewust genieten van wat de buitenomgeving je te bieden heeft? Vanaf de lente van 2022 organiseer ik mindful wandelingen in groep. Dit gaat telkens door bij jou in de buurt! Je hoeft immers niet ver te gaan om te genieten van de buitenomgeving.

€20 /1 uur

JOBCOACHING


Tijdsduur te bepalen

Solliciteren kan best eng zijn. Er komt dan ook veel bij kijken: een CV opstellen, een motivatiebrief schrijven, een LinkedIn-profiel aanmaken en aanpassen,... En dan is er misschien nog wel het spannendste gedeelte: het sollicitatiegesprek. Zie je even door de bomen het bos niet meer? Graag help ik je hierbij verder!

€50 /uur