OVER KEN


 

Erkenningsnummer psychologencommissie 881113212

Visumnummer klinisch psycholoog 348042

Erkend loopbaanbegeleider namens Systo via loopbaanchequesLeuk dat je vlot je weg vindt op deze website! Ik stel mezelf graag even voor:  ik ben Ken, afgestudeerd psycholoog sinds 2013 (Universiteit Gent) en sinds 2021 gecertificeerd wandelcoach.


Intussen heb ik 5 jaar ervaring als psycholoog en heb ik daarnaast 4 jaar gewerkt als begeleider van werkzoekenden. Zelf heb ik daarenboven ook een stevig parcours meegemaakt, zowel op persoonlijk – als op loopbaanvlak. Zowel mijn theoretische basis, eigen ervaringen en empathisch vermogen maken van mij een sterke coach.


Mede dankzij corona kwam ik op het idee om mensen in de buitenlucht te  begeleiden. In 2021 heb ik dan ook de opleiding tot gecertificeerd wandelcoach vervolledigd via Mindful Run. Mensen met een coachingvraag willen mentaal in beweging komen, dus laten we alvast starten met fysiek in beweging te komen? Een verbeterde conditie is daarbij mooi meegenomen!

Sinds juni 2022 ben ik bovendien erkend loopbaancoach via Systo. Je kan vanaf heden dus ook met loopbaancheques bij mij terecht.


En verder ben ik:

- Partner van Charlotte, eigenares van yogaconversations.be

- Kattenpapa van Flor en Maila

- Fan van schrijven, karten en goed eten

- Een grote fan van afwisseling op professioneel vlak!


Tot binnenkort?

WAT MAG JE VAN MIJ VERWACHTEN?


ANALYTISCHE ZIN

Problemen zijn vaak niet zo duidelijk. Verschillende factoren of oorzaken spelen hun rol. Graag leg ik met jou de puzzelstukjes op hun plek.


SAMENWERKING

Worstel je met iets? We pakken dit samen aan! Vaak lijkt het makkelijker dat een ander iets oplost; je gaat echter merken dat je zelf zaken kan en wil aanpakken.


BETROKKENHEID

Oprechtheid en empathie staan voor mij voorop. Een coachingvraagstuk vraagt om inzet van zowel coach als coachee. Dus ja, ook tussen de sessies ga je aan de slag!

WAT ANDEREN ZEGGEN