JOBCOACHING

Groepsworkshop: ChatGPT gebruiken in je loopbaan

ChatGPT biedt enorme mogelijkheden om jouw loopbaan vorm te geven. Neen, niet alleen in het schrijven van een motivatiebrief; ook voor het vinden van minder voor de hand liggende jobs die bij je vaardigheden passen; het matchen van je CV met leuke vacatures; en zelfs bij het voeren van sterke sollicitatiegesprekken. 


Na 6 jaar ervaring in het begeleiden van werkzoekenden was ikzelf overdonderd door een recente opleiding waarin de mogelijkheden van ChatGPT werden getoond. Deze opties wil ik graag met jou delen. Iedereen is welkom, echter richt ik me hier vooral op geïnteresseerden die geen recht hebben op loopbaancheques. Door deze workshop heb je meteen verschillende handvaten om je carrière vorm te geven, zonder een fortuin kwijt te zijn.


In deze online groepsworkshop ga je gedurende 1,5 uur zelf aan de slag met ChatGPT om die droomjob te zoeken - en ook te vinden. Schrijf je hiernaast in voor een volgende workshop. Deze gaat door bij minstens 4 geïnteresseerden.

Sollicitatiechecklist

Work in progress :)


Binnenkort download je hier je checklist voor alle aspecten van het sollicitatieproces!

Individuele begeleiding

In de knoop bij het solliciteren? Ik bied ook praktijkgerichte jobcoaching aan omtrent diverse aspecten bij het solliciteren.


Vanuit mijn persoonlijke ervaringen en jarenlange begeleider van werkzoekenden heb ik de nodige inzichten in de do’s en don’ts bij solliciteren. Ik geef je graag feedback op en suggesties voor verbetering omtrent je CV, motivatiebrief, LinkedIn-profiel,…

Indien gewenst kunnen we een sollicitatiegesprek simuleren voor die ene droomfunctie waar je voor wilt gaan!


Belangrijk: deze jobcoaching focust zich enkel op het sollicitatieproces an sich, en gebeurt enkel via Zoom.


Concreet: hoe gaat deze jobcoaching in zijn werk?

  1. Je geeft me via mail aan rond welke aspecten je feedback wenst, en bezorgt me de nodige documenten (bvb. CV, motivatiebrief) en/of links (bvb. vacature, LinkedIn-profiel).
  2. Ik bezorg je een offerte op maat, doe de nodige voorbereidingen, en bezorg je een afspraak via Zoom.
  3. Tijdens deze Zoom-sessie (tijdsduur afhankelijk van gewenste feedback) bezorg ik je de nodige tips om sterker te solliciteren.